Szállítási feltételek

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

Jelen dokumentum tartalmazza a Diatahun Kft. mint szolgáltató (a továbbiakban: "Szolgáltató") által üzemeltetett http://bazalu.hu internetes oldal (a továbbiakban: Webshop) vásárlóira (a továbbiakban: Vásárló) vonatkozó szállítási feltételeket.

A szerződés nyelve magyar és a szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azokat Szolgáltató nem iktatja, így az utólag nem hozzáférhető, és nem megtekinthető, ide nem értve a megrendelések adatait.

Szolgáltató semmilyen magatartási kódex rendelkezéseinek nem veti alá magát.

1.Szolgáltató adatai

Név: Diatahun Kft.
Székhely: 8789 Zalaszentgrót, Dobó István. u. 54.
Cégjegyzékszám: 20-09-074956
Nyilvántartásba vevő szerv: Zalaegerszegi Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 11983617-2-20
Számlavezető pénzintézet: KH Bank Zrt.
Számlaszám: 10401086-10803567-00000000
E-mail cím: info@bazaluhu

 

A Szolgáltatás nyújtásához igénye vett tárhelyszolgáltató:

Neve: AB Plusz Bt.

Címe: 2049 Diósd IV. Béla király utca 48.

 

Szállítás

 

A Webshopban leadott rendeléseket a Szolgáltató minden esetben a vásárlóval egyeztetett módon, időben és költségért szállítja vagy szállíttatja a vásárló által megadott címre. A szállítással kapcsolatos egyéb részleteket a Szolgáltató és a Viszonteladó között létrejött szerződés szabályozza.

Ha a Vásárló sérülést tapasztal a terméken vagy a csomagoláson, az átvétel során, a sérülésekről a kiszállítást végző személy jelenlétében kérni kell jegyzőkönyv felvételét, vagy meglévő jegyzőkönyv kibővítését. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét Szolgáltató díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért Szolgáltató felelősséget nem vállal.

Szolgáltató nem vállal felelősséget a hibásan megadott adatok miatti késedelmes, vagy meghiúsult szállítási eseményekért.

További, a webshop használatát és azon történő vásárlást érintő feltételeket az ÁSZF tartalmazza!

https://www.bazalu.hu/aszf