Találatok szűkítése

Ár

10 HUF

0 HUF

Kulcsszó

KERÍTÉSRENDSZEREK

A Polargos cég telekhatároló kerítések, ipari kerítésrendszerek és más acéltermékek gyártója, mely 27 éve működik a lengyel piacon. Sok éves tapasztalatának, valamint technikai és marketing hátterének köszönhetően a Polargos cég egyre több elégedett ügyfelet mondhat magáénak. A cég célja kiváló minőségű termékek gyártása, melyek beváltják az ügyfelek hozzájuk fűződő esztétikai elvárásait, valamint megfelelnek az aktuális trendeknek.

Kínálunk:

  • klasszikus kerítéseket
  • modern kerítéseket
  • panel kerítéseket
  • hálós kerítéseket
  • kiegészítőket

Kínálatunkban szerepel még:

  • a tolókapuk,
  • kétszárnyú kapuk automatizálása, és
  • garázskapuk automatizálása is.

Főbb jellemzők:

A zárszerkezetek hosszabb élettartamúak, a kapuk felső és alsó zárja, valamint a zsanérok horganyzottak. Ennek köszönhetően jobban ellenállnak a kopásnak és a rozsdásodásnak. Az autóbehajtó- és a kis kapuk keretei is rendelkeznek vízelvezető nyílásokkal. A szerkezeten belül kicsapódó pára így gond nélkül kifolyhat. Ezzel a minimálisra csökkentjük a belső korróziót, és a víz befagyását a kerítésbe.

Mivel a kerítéspálcák bele vannak engedve a kapu vagy a személybejáró keretébe, a kerítés kerete a pálcákkal merevebbé válik.

Az oszlopokba becsavarozható könyökzsanérok segítségével lehet szabályozni az oszlopok közti távolságot. E technikai megoldásnak köszönhetően kihasználhatja a két oszlop közti távolság szabályozásának szabadságát.

Szerelhető, modern kaputartók, amelyek könnyű rögzítést és működést tesznek lehetővé. A szerelhető kaputartók előnye, a tengelyes-működés, az esztétikusabb kinézet. Bármikor cserélhetőek. Nincs hegesztési pont, ami korrodálódhatna. Könnyű szerelés.

Kapuautomatizálás - innovatív mechanizmusok

Kényelmes és könnyen használható automata rendszerek toló- és szárnyaskapuk nyitásához és zárásához! Bevált és megbízható rendszereket kínálunk, amelyek sokkal kellemesebbé teszik a mindennapi tevékenységet.

A toló- vagy nyílókapu otthonának elegáns kirakataként nemcsak esztétikai , hanem funkcionális funkciót is betölt. Egy kattintás és néhány másodperc elegendő ahhoz, hogy a kapu automatikusan kinyíljon vagy bezáruljon. Ki sem kell szállni a kocsiból. Elindulsz az úton vagy hazamész, és az automatika mindent megtesz helyetted.

Az elektromos kapumeghajtások története az 1960-as évekig nyúlik vissza. Ekkor kezdődött meg az automata kapunyitó és -záró rendszerek világméretű tömeggyártása és értékesítése. Lengyelországban a megoldást csak az 1990-es években népszerűsítették, ma a modern mechanizmusok egyre több modern technológiát és megoldást alkalmaznak, amelyek befolyásolják életünk kényelmét.

 

Ügyfélszolgálat

 

Az alábbi kategóriák közül választhat:

Tartozékok és Kiegészítők

Tartozékok és Kiegészítők

Bővebben
Barcelona

Barcelona

Bővebben
Mistral

Mistral

Bővebben
Szafír

Szafír

Bővebben
Greta Lux

Greta Lux

Bővebben
Topáz

Topáz

Bővebben
Arizona

Arizona

Bővebben
Imperiál

Imperiál

Bővebben
Levander

Levander

Bővebben
Sparta

Sparta

Bővebben
Palermo

Palermo

Bővebben

Sarokkapuk

Bővebben
Szafír Element

Szafír Element

Bővebben
Milton

Milton

Bővebben